Hyra förråd i Norrtälje – Välkommen till Norrtälje Stadsbud

Om du är i behov av förvaringsutrymme för dina saker så kan du med stor fördel ta kontakt med oss. Vi hyr ut förråd i Norrtälje som är perfekta för exempelvis möbelmagasinering och andra saker som du behöver hitta en säker plats för. Vi erbjuder flexibla uthyrningslösningar vilket innebär att du kan hyra förråd på både kort- eller lång sikt.

Våra förrådsutrymmen i Norrtälje kan förvara alla saker som du inte har plats för att ha hemma som exempelvis några enstaka kartonger, kompletta bohag och kontorsinredningar, etc. Med andra ord så kan du hyra exakt så mycket förrådsutrymme som du behöver och vi säkerställer att allt förvaras tryggt och säkert.

Våra förvaringsutrymmen i Norrtälje finns tillgängliga för uthyrning till både företag och privatpersoner. Lokalerna är belägna i närheten av centrala Norrtälje och är torra och tempererade för att hålla ett optimalt förvaringsklimat. Oavsett om du behöver en långsiktig eller kortsiktig förvaringslösning så kan vi ordna detta. Hos oss på Norrtälje Stadsbud kan du som företag eller privatperson hyra förråd i Norrtälje på obestämd tid, det vill säga exakt så länge som du önskar.

Prata med oss för att hyra förråd i Norrtälje för magasinering!

Begär en gratis offert

Kontakta oss idag för en gratis offert på din flytt.

Begär offert