Flytthjälp i Norrtälje – Norrtälje Stadsbud hjälper dig att flytta

Är du på väg att flytta och söker en erfaren och pålitlig flyttfirma? Vi på Norrtälje Stadsbud har över 100 års erfarenhet inom flyttbranschen och erbjuder professionell transport & flytthjälp i Norrtälje för både privatpersoner och företag. Vi skräddarsyr våra tjänster enligt dina exakta behov och önskemål. Vi har stor erfarenhet inom godshantering, lastning, packning och tunga lyft och säkerställer att flytten utförs snabbt och säkert. Varmt välkommen att kontakta oss om du har några frågor eller för att erhålla ett kostnadsfritt offertförslag.

Norrtälje Stadsbud har yrkestillstånd och är fullt försäkrade hos Trygg Hansa, samt Bohag 2010. Samtliga förare hos oss innehar C-körkort vilket innebär att de har full behörighet att utföra olika slags flyttjobb med de stora flyttbilarna. Detta i sin tur reducerar antalet resor som vi utför och hjälper oss att spara både tid och pengar på samma gång som vi värnar om miljön.

Vårt verksamhetsområde sträcker sig främst över Norrtälje och Mälardalen, samt Uppsala, Stockholm, södra Sverige och i vissa delar av Norden. Kontakta oss så kan vi hjälpa dig att planera och utföra flytten! Norrtälje Stadsbud – din flytthjälp i Norrtälje med omnejd.

Vi hjälper dig planera din flytt från början till slut!

Bohagsflytt Norrtälje

Vi tar hand om hela processen – allt från nedpackning och transport till uppackning av ditt flyttgods. Vid privatflyttar finns även möjligheten att låna flyttkartonger av oss som du sedan kan återlämna när du är klar med uppackningen av ditt gods. För företagskunder kan vi även ordna med transporter till soptippar, brännugnar och återvinningscentraler. I korthet så gör vi allt för att säkerställa att flytten ska bli så enkel och effektiv som möjligt för våra kunder.

Läs mer om bohagsflytt

Kontorsflytt Norrtälje

Kontorsflyttar kan vara en påfrestande utmaning, men på samma gång en nödvändig verklighet för många företag. Om du inte vill chansa och potentiellt slösa bort tid och pengar bör du absolut överväga oss på Norrtälje stadsbud om du ska boka in en kontorsflytt i Norrtälje med omnejd.

Läs mer om kontorsflytt

Tung flytt Norrtälje

Vi är verksamma inom tung flytt i Norrtälje & Mälardalen, samt Uppsala, Stockholm, södra Sverige och i vissa delar av Norden. Vi hanterar och flyttar det mesta som exempelvis kassaskåp, pianon, flyglar, ventilationsaggregat, ställverk, pannor, större tavlor, och mycket mer.

Läs mer om tung flytt

Begär en gratis offert

Kontakta oss idag för en gratis offert på din flytt.

Begär offert